Afspil video

Vi strømmer ditt arrangement - konferanse, podcast, foredrag eller julebord

Monday kan bistå med produksjon av alt fra enkle foredrag og webinarer i vårt grønnskjermstudio, til større produksjoner med flere kamera i deres lokaler eller annet passende sted.

Vi har kompetanse i alle ledd i prosessen, og kan skreddersy prisgunstige løsninger for ditt budsjett.
Fokuset vårt er både å gi publikum og kundene en god visuell opplevelse, samtidig som vi får frem budskapet på en tydelig måte.

Vi hjelper dere med alt fra planlegging og tilrettelegging av innholdet, til den tekniske gjennomføring av arrangementet, samt utvikling og tilpasning av grafiske elementer.

Er det deltakere som ikke kan være fysisk til stede så sørger vi for at disse kan delta via enten Teams eller Zoom.

Vi kan også være behjelpelige med å skaffe konferansier eller programleder via Feelgood&iStage, som har booking og management på en rekke av Norges fremste artister.

Feelgood&iStage har booking og management på en rekke av Norges fremste artister​

Vi formidler ditt budskap på alle plattformer

Vi kan streame ditt arrangement på den plattformen du måtte ønske, være seg på bedriftens egen Facebook-side eller Youtube-kanal, via Zoom eller Teams, eller via en egen hjemmeside som ligger bak en betalingsmur eller passordbeskyttet side kun for inviterte. Vi tilpasser nøyaktig etter dine behov.

Om oss...

Monday er det største uavhengige produksjonsselskapet i Skandinavia, Monday-gruppen består av selskapene Feelgood Scene Film og TV, Teddy TV, Norsk Fjernsyn, Feelgood&iStage, Monday Production, Monday Sport og Monday Scripted. Sammen produserer vi alt fra drama og reality til sceneshow og dokumentarer. Samt livestreaming…!

Afspil video

Fyll Dagene 2020

Produsert for Oslo Kommune og Velferdsetaten
Afspil video

Boklansering av “Mysteriet Norge”

Produsert for Strawberry Publishing

VM Magasinet - Oberstdorf 2021

Produsert for Norges Skiforbund

Afspil video

Telialigaen - Counter Strike og League of Legends

Produsert for TV2

Afspil video

Into Campus

Produsert for Høyskolen Kristiania

Vi tar smittevern på alvor!

Vi har strenge rutiner på alle våre produksjoner, og følger selvfølgelig anbefalingene fra myndighetene fortløpende. Ved bruk av våre lokaler til deres digitale arrangement, sørger vi for rengjøring av overflater, utstyr og andre kontaktpunkter.

Alle i crewet etterstreber å holde to meters avstand og bruker munnbind der det ikke lar seg gjøre. Våre ansatte vil gjøre alt for at produksjonen skal gjennomføres så sikkert og trygt som mulig.

Referanser

Med store smittevernstiltak ble vi nødt til å tenke helt nytt våren 2020, og vårt store telt på Yougstorget, ble byttet ut med fire dager LIVE sending fra vårt Campus i Oslo.

For å gjennomføre dette, måtte vi ha med oss dyktige og tekniske folk, som kunne LIVE sending, og dette fikk vi gjennom Monday Production. Monday leverte et solid produkt, fra første møte, til siste monitor var ryddet opp på sett. De har gitt oss mange gode råd og tips underveis, sørget for at vi har tenkt på alle muligheter og eventuelle fallgruver. De var rolige og profesjonelle under hele innspillingen. Vi har følt oss trygge på at de leverer det de har lovet, og det har de også alltid gjort.

I tillegg til Into Campus, har vi samarbejdet med Monday på “Smaken av Sommer LIVE” – en fest for søkere og nye studenter (Juni 2020), Avgangsseremonier Bachelor og Master 2020, Karrieredager 2021 og Åpen dag 2021.

Høyskolen Kristiania

“Monday Production has collaborated with Streamfabriken on several webcasting productions in recent years. Staff at Monday Production have been very professional, easy to work with and productions has been high quality. We are happy to have such a good partner in Norway.”

Streamfabriken

Vi hadde engasjert Harald Eia med et foredrag til en tillitsvalgtsamling for 100 personer. På grunn av strenge smittevernregler måtte dette gjennomføres digitalt. Dette var nytt og spennende for oss. Men da vi fikk hjelp fra Monday, ble det fort veldig enkelt. Det ble en profesjonell og veldig hyggelig prosess hele veien fra planlegging, via prøving til gjennomføring. Opplevelsen var at dette hadde de gjort før, og de leverte et produkt vi alle var takknemlige for i etterkant. Kan virkelig anbefales til alle.

Norsk Jernbaneforbund

Ta kontakt med oss